Info

Finn’EM2018 on uudenlainen, virkeä ja nuorekas konferenssi päivystyksen ja ensihoidon ammattilaisille. Halusimme erottua perinteisten konferenssikeskuksien ilmapiiristä ja rakentaa täysin uudenlaisen oppimisympäristön niin sisällöltään kuin tunnelmaltaankin tämän nopeatempoisen ja vaativan alan edustajia varten.

Tapahtumakeskus Telakka sijaitsee entisessä Ford Motor Company of Finland:n vuonna 1945 valmistuneessa tehtaassa. Luentoalue, valokuvanäyttely, workshop-tilat ja yhteistyökumppanien näyttelyalue rakennetaan tyhjään teollisuushalliin. Luennot ja näyttely ovat samassa isossa hallissa, joka erotetaan suurilla verhoilla. Tilasta toiseen pääsee helposti liikkumaan ja tutustumaan kokonaisuuteen.

Yhdessä Teidän kanssanne teemme konferenssin, joka tullaan muistamaan vuosia.

Rakentaminen

Näytteilleasettajat voivat tulla rakentamaan omaa osastoaan Ti 18.9 klo 17.00 alkaen.

Kulkuluvat

Tarvitsemme kulunvalvontaa kaikkien edustajien nimet ja päivät jolloin olette paikalla.

Ruokailu

Telakalta voi lunastaa lounaslippuja konferenssilounasta varten. Ruokailu onnistuu myös halutessanne lähialueen ravintoloissa.

Osastokokonaisuudet

Näyttelyyn liittyen teille kuuluu sopimuksessa lunastamanne tyhjä paikka näyttelyalueelta.
Voitte tuoda sinne omat rakenteet ja visuaalit tai voimme vuokrata teille tarvitsemanne kalusteet ja/tai rakenteet (katsottavissa täältä). Osastot sijoitettuna pohjapiirrustukseen ilmoitetaan 10.9.2018 sähköpostitse. Lisätietoja ja vuokraukset: erno@aow.agency p. +358 40 5857672

Aikataulu

Näyttelyalue on avoinna vieraille koko päivän, mutta osastoihin tutustumista varten on virallisesti varattu aamulla (8-8.20) 20min, kahvitauolla 20min ja koko lounastauko 1 tunti. Workshoppimme alkavat klo 13.00 ja kestävät klo 17.00 asti. Ryhmät pitävät välissä kahvitaukoja ja tutustuvat näyttelyyn, mutta näiden aikaa ei ole erikseen määritelty.

Majoitus

Radisson Blu Seaside hotellista ja Clarionissa on konferenssilaisille kiintiöhinnat: Clarion (1hlön huone 168eur/yö, 2hlön huone 183/yö) ja Radisson Blu (1hlön huone 138eur/yö, 2hlön huone 158eur/yö) sijaitsevat Telakan läheisyydessä ja saat sopimushinnan konferenssin vieraana. Muista kysyä meiltä koodia finnem@finnem.fi.

Tehdään tästä mahtava konferenssi yhdessä!

Terveisin,

Finn’EM2018 tiimi